Continental v cenách Výrobek roku přejel konkurenci

Britský týdeník Auto Express, bratr německého Auto Bildu a nejprodávanější motoristický týdeník Anglie, vyhlásil ocenění v anketě Výrobek roku 2019 a Conti oprávněně zvítězil, když ovládl hned tři hlavní kategorie.

\"\"Ještě nikdy nikdo v dějinách ankety neobsadil přední místa jak v letních, tak v zimních pneumatikách i v celoročkách. V dlouholeté historii testování byl zaznamenán zatím jen dvakrát double, a to v obou případech bodoval Continental. Pikantní navíc je, že ve třetí kategorii soutěžil Continental poprvé, do té doby sázel pouze na nekompromisní řešení čistě letních nebo zimních gum.

Steve Fowler, šéfredaktor Auto Express, k tomu řekl: \“Pro Continental je to bezprecedentní grand slam. S vavříny ze všech tří testů si zasloužili udělit zvláštní cenu. Jsme potěšeni, že takto můžeme prezentovat ocenění Produktu roku značce jako takové. To dokazuje, že pokud chcete při výběru pneumatik jistotu nejlepší volby, se společností Continental nemůžete šlápnout vedle\’\‘.

Vítěznými kousky se staly PremiumContact™ 6, WinterContact™ TS 860 a AllSeasonContact™.

\"\"PremiumContact 6 se umístily na prvním místě již druhým rokem a vynikají svým výkonem a bezpečností.

Již třetí rok po sobě byly WinterContact TS 860, také díky směsi běhounu se speciálně vyvinutým dezénem, vyhodnoceny jako jedny z nejlepších pneumatik na světě. Směs Cool Chili má vysoký podíl oxidu křemičitého, který snižuje brzdnou dráhu na mokrých vozovkách díky svým speciálním tlumícím vlastnostem.

Continental s gumami AllSeasonContact v roce 2018 ve Velké Británii debutoval a v celoevropských testech gumy dominovaly díky využití kombinace prvků ze svých prémiových letních a zimních pneumatik. Tak vytvořili ideální pneumatiku pro celoroční použití. Nadstandardní přilnavost nabízí Conti na všech svých pneumatikách, ale u AllSeasonContact nabízí navíc technologii podobnou té z oceněných WinterContact TS 860, známých pro svou silnou přilnavost na zasněžených silnicích.

\"\"

Tracey Mortimer, marketingový ředitel Continental Tires UK, k tomu dodal: \“Jsme nadšeni, že jsme byli opět ohodnocení společností Auto Express. Převzetí celkové ceny za Produkt roku je obrovským oceněním pro naši značku, která má bohatou tradici v oblasti bezpečnosti silničního provozu a dokazuje, že pracujeme plně v souladu s naší iniciativou VisionZero, což znamená docílit nula zranění, nula úmrtí a nula nehod.\“

 

Images by Continental Tires