Goodyear Eagle inspirovány F1 míří na závodní sporťáky

Společnost Goodyear nedávno uvedla na trh novou třímodelovou řadu pneumatik Ultra Ultra High Performance (UUHP). Skládat se bude z modelů SuperSport, SuperSport R a SuperSport RS.

Tato nejnovější řada se může pochlubit inovativními technologiemi a složením, což vyústí ve významná zlepšení brzdných vzdáleností a závodních časů u každé pneumatiky této série. Pojďme si jednotlivé kusy představit podrobně.

Goodyear Eagle F1 SuperSport

\"\"Eagle F1 SuperSport čerpá z rozsáhlých zkušeností, které společnost Goodyear získala v závodním světě. Tyto znalosti pomohly vytvořit pneumatiku s vynikající přilnavostí a skvělými reakcemi na změny řízení.

Součástí designu je tuhé žebrování, které spolu s unikátním vzorkem dokáže dodat řidiči nebývalou kontrolu nad vozem a spolehlivost během přenášení těžiště v ostrých zatáčkách.

Společnost Goodyear vyvinula model Eagle F1 SuperSport s extrémně tuhou bočnicí, aby se ještě více zlepšila manipulace s pneumatikou, aniž by to ohrozilo celkový jízdní komfort.

Goodyear Eagle F1 SuperSport R

Eagle F1 SuperSport R byl vytvořen pro ještě větší zvýšení přilnavosti a přesnosti řízení jak na závodním povrchu, tak tak mimo něj.

\"\"

Tyto gumy mají za cíl poskytnout lepší úroveň přilnavosti díky chytrému použití směsi s vysokým třením, díky které dosahuje výborné přilnavosti za sucha, a zároveň poskytuje motoristům silnou stabilitu při zatáčení díky můstkovým propojkám ve vnitřní drážce vzorku běhounu.

Preciznost zpětné vazby od vozovky se dále zvyšuje díky optimalizované stopě, která pomáhá zajistit konzistentní rozložení tlaku.

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS

\"\"Goodyear\’s Eagle F1 SuperSport RS je pneumatika více zaměřená na závody. Uzpůsobená tak, aby skutečně posouvala hranice možného výkonu na trati a zároveň ještě zůstala součástí běžné obchodní distribuce.

Vysoce specializovaná závodní směs poskytuje nejvyšší přilnavost z této trojice a maximální výkon na suchém okruhu.