Goodyear jde cestou digitalizace

Na výstavě silniční a městské dopravy Solutrans v Lyonu ve Francii u svého stánku společnost Goodyear nabízela naprosto digitální zážitek.

Kdo čekal, že výrobce pneumatik bude mít u svého stánku pneumatiky, zmýlil se. Návštěvníci mohli prozkoumat pneumatiky „pouze“ na špičkových elektronických displejích, které mimo toho nabízí i řadu služeb a řešení pro provozovatele dopravních společností a majitele vozových parků.

Společnost Goodyear Proactive Solutions, založená v listopadu 2016, svojí nabídkou produktů návštěvníkům umožnila vyzkoušet nové informační a zábavné zážitky. Ve virtuální realitě byla představena řešení TPMS Solution a Drive-Over-Reader. Pomocí vrtulí s vysokorychlostní LED technologií Holobar byla vytvořena loga a obrázky pneumatik.

Cílem společnosti Goodyear Proactive Solutions je nabídnout manažerům vozových parků řešení typu „vše v jednom“. Používáním takových technologií pomohou zvýšit efektivitu a životnost vozového parku a snížit provozní náklady. Tato inovativní a inteligentní řešení jsou kompatibilní s nejnovějšími digitálními technologiemi servisů pneumatik Goodyear.

zdroj foto:http://news.goodyear.eu/