Goodyear rozšiřuje svou zimní kolekci, řada UltraGrip dostává upgrade

Goodyear se rozhodl své oceňované řadě zimních pneumatik UltraGrip dopřát pořádný upgrade. Zařadil celkem tři modely: UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ a UltraGrip Cargo, u všech slibuje tradičně špičkový zimní výkon.

\"\"Díky dvěma klíčovým technologiím Goodyear UltraGrip Performance+ posilují svůj výkon za mokra, sucha i za zimních podmínek. Technologie Traction Protect zahrnuje novou pryskyřičnou složku, která zlepšuje deformační a reformační schopnosti pneumatiky. To umožní lépe využít brzdnou sílu. A technologie Winter Grip přináší novou směs pro vylepšení pružnosti při nízkých teplotách, což zvyšuje přilnavost na sněhu a ledu.

Goodyear UltraGrip 9+ poskytují spotřebitelům přilnavost, kterou extrémně dobře zvládají udržet i na problematické vozovce ovlivněné zimním počasím. Technologie Mileage Plus chrání pneumatiku před prasklinami a oddělením pryžových částic způsobeným drsnými zimními podmínkami na vozovce. To ústí v lepší kilometrový nájezd. UltraGrip 9+ také těží z technologie Winter Grip, která jí dodává mimořádně dobrou přilnavost na sněhu a ledu.

\"\"

\"\"Majitelé komerčních vozidel, kteří chtějí udržet své dodávky bezpečně na cestách, a to i v těch nejtěžších zimních podmínkách, mají nyní možnost sáhnout po UltraGrip Cargo. Nová zimní pneumatika je určena pro lehké nákladní automobily a díky sérii vylepšení čítající pokročilý dezén běhounu a nejmodernější směsi, dociluje Cargo oslnivého brzdného výkonu a zároveň snižuje celkové náklady na vlastnictví díky vyššímu možnému kilometrovému nájezdu.

Okolo 69% velikostí UltraGrip 9+ bude představeno do června 2019, přičemž posledních 31% bude postupně vydáváno do září 2019. Velikosti UltraGrip Performance + budou dostupné od června 2019, přičemž více než polovina velikostí bude ke koupi do srpna. Do konce června 2020 budou už k dispozici všechny velikosti. Prioritou se pro Goodyear staly UltraGrip Cargo, ty jsou již plně k dispozici.

 

Images by Goodyear Dunlop Tires Germany GmbH