Hankook sponzoruje závodní sérii Supercar Challenge

Hankook Tire se stal výhradním dodavatelem pneumatik pro příštích několik sezón v nizozemské závodní sérii závodů Supercar Challenge.

Sezóna začne 14. dubna 2017 v Nizozemí. Závodit se bude během celkem osmi závodních víkendu, kdy se série přenese například i do Německa, Velké Británie, Belgie a Rakouska.

Ředitel Hankook Motorsport pro Evropu, Manfred Sandbichler řekl: „Hankook měl letošní rok celosvětový úspěch v motoristických sportech. Prokázal, že může být hrdým partnerem ve všech oblastech. Ke konci roku ukázal, že stále pořád roste. A těší se z nového a slibného partnerství, který je naplánovaný pro velmi speciální závod, kde startuje více než 40 závodníků v cestovních vozech a závodních GT vozech.“

Tímto novým partnerstvím chce Hankook ukázat, že stále expanduje v globální motoristické oblasti. Mimo to je tento výrobce pneumatik výhradním dodavatelem i pro DTM, Mistrovství Evropy FIA Formule 3, 24H Series, FIA F4 Španělska, Mistrovství FIA F4 NEZ, Britského šampionátu FIA F4, a dalších.