Nové Michelinky Commander III pro cestovní motocykly řeší nedostatky svých předchůdců

Michelin představuje svou novou sadu pneumatik MICHELIN Commander III pro cestovní motocykly s vidlicovým motorem. Prezentace proběhla během Biketoberfestu u obří prodejně Harley-Davidson Bruce Rossmeyera v Daytoně. Tato nová řada je také oficiální pneumatikou pro Weektona Beach Bike Week, největší světové motocyklovou události na světě.

Nejnovější přírůstek do portfolia gum jednostopých křižníků vychází z povedené pneumatiky MICHELIN Commander II. Gumy byly navrženy se zaměřením na mimořádnou přilnavost za mokra a prodlouženou trvanlivost. Právě s opotřebením totiž měly předchozí Commandery II přeci jen poněkud potíže. Tyto vylepšené pneu se objeví ve dvou verzích: Commander III Touring je navržena pro polykače kilometrů s vynikající přilnavostí za mokra a s dlouhou životností. Svého předchůdce překonává díky novým sloučeninám běhounu.

Pneumatika Commander III Cruiser je pak zkonstruována tak, aby poskytovala vynikající přilnavost za mokra bez kompromisů, s dlouhou životností a s výrazným dezénem běhounu. Opět se dočkáme známé patentované sametové bočnice, která příjemně ladí se stylem všech motocyklů V-Twin.

Pneu bude možné zakoupit od ledna 2020.

 

Images by Michelin North America, Inc.