Pneumatiky BFGoodrich pro užitková vozidla konečně i v Evropě

Pneumatiky BFGoodrich pro užitková vozidla jsou v současné době k dostání po celém světě, kromě evropského trhu. Ročně se prodá těchto pneumatik více než 1,6 milionů kusů.

Od začátku příštího roku by se měla řada pneumatik BFGoodrich začít prodávat ve Spojeném království a Irsku, a pak i na širším evropském trhu.

Uvedením BFGoodrich do Ervopy se otevře zákazníkům nabídka kvalitních pneumatik na užitková vozidla za přijatelné ceny. Sortiment se skládá s 54 typů pneumatik jak na vozidla, tak na přívěsy a budou k dostání v rozměrech 17,5, 19,5, 22,5. Pneumatiky jsou vhodné na nákladní vozy, autobusy i autokary. Díky třem klíčovým produktům bude řada BFGoodrich pokrývat všechny oblasti trhu s pneumatikami – Urban Control, Cross Control, Route Control

BFGodrich Cross Control je robustní pneumatika vhodná pro sklápěče a míchačky betonu. BFGoodrich Urban Control jsou pneumatiky pro městský provoz. S nízkou hladinou hluku a dodatečnou ochranou bočnic jsou určené pro místní autobusy. BFGoodrich Route Control jsou pneumatiky pro nákladní dopravu a autokary.

Sortiment pneumatik BFGoodrich na užitková vozidla bude v prodeji od ledna 2018. Bude k dostání u více než 3 000 profesionálních prodejců pneumatik.