Bridgestone Turanza 6: vyplatí se? Z hlediska bezpečnosti je to jistota. Potvrzeno testem TÜV SÜD

Pneumatiky na svých bedrech doslova nesou lidské životy a společnost Bridgestone je jistotou, pokud jde o to maximalizovat bezpečnost ve vašem voze. Konkrétně je třeba zmínit nové pneumatiky Bridgestone Turanza 6, která byla navržena jako odpověď na rozsáhlý spotřebitelský průzkum mezi evropskými řidiči, jehož cílem bylo zjistit, co očekávají od letní cestovní pneumatiky a jakým každodenním výzvám při řízení čelí.

A s pneumatikou Turanza 6 a jejím skvělým výkonem na mokré vozovce ve své třídě nabízí řidičům přesně to, co podle průzkumu chtějí – moderní prémiovou pneumatiku, která splňuje jejich požadavky na bezpečnost a výkon i v náročných podmínkách mokrého počasí a zároveň nabízí vynikající kilometrový výkon a lepší spotřebu paliva/energie.

Podle testů provedených nezávislým automobilovým zkušebním institutem TÜV SÜD překonává pneumatika Bridgestone Turanza 6 své konkurenty v daném segmentu svým nejlepším výkonem na mokru ve své třídě. Je nejlepší v manévrech v zatáčkách a nabízí i vynikající výkon v přímém směru. Nová pneumatika Bridgestone Turanza 6 také dosahuje nejlepší přilnavosti na mokru ve své třídě, která je označována štítkem EU A.

Díky technologiím Enliten a Techsyn společnosti Bridgestone, které jsou v nové pneumatice Turanza 6 vůbec poprvé použity mimo továrních gum, získávají řidiči další výhody v oblasti efektivity a udržitelnosti, jako je vyšší kilometrový výkon a lepší spotřeba paliva/energie.

Díky tomu je pneumatika Bridgestone Turanza 6 připravena i pro elektromobily, kterým pomáhá optimalizovat výkon elektromobilů tím, že šetří životnost baterií, a zároveň nabízí vynikající ovladatelnost, vyšší odolnost proti opotřebení a sníženou hlučnost pneumatiky pro pohodlí řidiče.

Pneumatika Bridgestone Turanza 6, vyvinutá a vyráběná v Evropě, je nyní k dispozici v celém regionu v širokém pokrytí pro osobní automobily i silniční vozy SUV, ať už se jedná o vozy se spalovacím motorem, hybridy nebo elektromobily. Pokud to myslíte s bezpečností své rodiny vážně, lze ji jen doporučit.


Images by Bridgestone Corporation