Cooper se stává partnerem BRUTE Jeeps. Jejich pneumatiky budou nabízeny při volbě modifikovaných jeepů

Společnost Cooper Tire Europe se stala oficiálním dodavatelem pneumatik pro společnost BRUTE Jeeps, která se specializuje na exkluzivních modifikace Jeepu Wrangler. V rámci nové spolupráce poskytne Cooper společnosti BRUTE produkty ze své řady 4×4, včetně profesionálních terénních pneumatik ceněných pro své schopnosti v extrémních podmínkách.

Firma BRUTE byla založena v Nizozemsku automobilovými nadšenci Jochem Mooijmanem a Reným Chaudronem a v současné době nabízí tři úpravy Jeepu: Richmond Custom (luxusní městská verze), Laguna (luxusní letní verze) a Landaulet (letní verze s elektricky stahovatelnou střechou). V roce 2021 bude také k dispozici hybridní verze.

BRUTE používá jako základ pro svá přizpůsobená vozidla dvoudveřová a čtyřdveřová provedení Jeep Wrangler (JL). Každé vozidlo je kompletně přepracováno a znovu nalakováno včetně interiérových a exteriérových stylů a dílů. Ze základny v Nizozemsku jsou zakázková vozidla BRUTE dodávána po celé Evropě i mimo ni.

V rámci vývoje a rozšiřování služeb bude nyní nabízet společnost BRUTE produkty Cooper. Jedním z těchto produktů budou Cooper Discoverer A / T3 Sport 2, nové celosezónní celoroční pneumatiky, která nabízí účinnou rovnováhu mezi stabilitou na silnici a schopnostmi v terénu. Je také připraven na drsné zimní podmínky a kluzké povrchy s hodnocením 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) a M + S (Mud and Snow). Mezi další produkty nabízené společností BRUTE patří Cooper Discoverer STT PRO P.O.R., Cooper Discoverer S / T MAXX P.O.R. a Cooper Discoverer® AT3 4S.

Jaap van Wessum, generální ředitel, Cooper Tire Europe, řekl: “Jsme rádi, že se můžeme spojit s BRUTE Jeeps a dodat jim některé z našich nejnovějších a nejpokročilejších pneumatik. Je úžasné vidět, jak Jochem a René v posledních letech vybudovali značku BRUTE a máme pocit, že v budoucnu bude spousta zajímavých příležitostí ke spolupráci.”

Jochem Mooijman, spolumajitel BRUTE Jeeps, řekl: “Jeep Wrangler je kultovní vůz a jeho řidiči mají možnost vymanit se z davu. Běžný Jeep mnohým nestačí, takže jsme vyvinuli různé modely BRUTE pro ty, kteří mají rádi individualitu a něco zvláštního. Jsme rádi, že nyní můžeme nabídnout třešinku na dortu v podobě pneumatik Cooper.”

Cooper a BRUTE již spolupracovali dříve na vytvoření řady propagačních fotografií pro nový Discoverer A / T3 Sport 2.


Images by Cooper Tires and BRUTE