Goodyear a výrobce luxusních hodinek B.R.M Chronographes vydají trojici závody inspirovaných chronografů

Společnost Goodyear pracuje na exkluzivní kolekci hodinek s francouzským specialistou na luxusní hodinky B.R.M Chronographes. Kolaborace vzešla z podpory závodního týmu evropské série Le Mans Algarve Pro Racing, pro kterou se Goodyear stal technickým partnerem a stejnou stáj podporuje i zmíněný francouzský výrobce luxusních hodinek.

Design hodinek bude odpovídat vzhledu vozu Algarve Pro a bude odrážet tradiční spojení Goodyearu s motoristickým sportem.

„Jsme nadšeni, že můžeme propojit bohatý závodní rodokmen společnosti Goodyear s vynalézavostí řemeslníků B.R.M abychom vytvořili hodinky světové úrovně,“ řekl Christian Jurado, globální ředitel licencovaných produktů společnosti Goodyear.

Budou vytvořeny dva designy těchto exkluzivních náramkových hodinek a stolní hodiny. Hodinky budou mít vysoce odolné a černé pouzdro vyrobené vakuovou depozicí na nerezovou ocel. Bílý ciferník s černými ručičkami a černý industriální pásek s otvory a dvojitým bílým prošíváním.

Logo Goodyear najdete na číselníku a na černé korunce připomínající pneumatiku Goodyear. Dalším prvkem inspirovaným motoristickým sportem jsou skleněná záda, která umožňuje pohled na mechanismus uvnitř. Design vychází z černobílého vzhledu vozů stáje Algarve.

Goodyear a B.R.M Chronographes uvedou tyto hodinky v září 2020. Ke koupi budou u exkluzivních partnerů a online. Cena nebyla stanovena, ale téměř totožné hodinky tohoto výrobce vychází zhruba na 100.000 korun.


Images by Goodyear and B.R.M Chronographes