Nástupce vítěze testů se blíží, nová Continental PremiumContact 7 přijde na podzim

Nástupce oblíbeného modelu PremiumContact 6 nabízí maximální bezpečnost a komfort a je vyvinutý pro vozidla všech typů pohonu.

Nový model úspěšné PremiumContact 7 bude prodejcům k dispozici již na podzim 2022. Díky novým technologiím a konstrukčním úpravám byly oproti jejímu předchůdci opět vylepšeny oblasti jako ovladatelnost, brzdné schopnosti a jízdní komfort. U pneumatiky PremiumContact 7 Při při vývoji kladl Continental velký důraz na maximální bezpečnost pro všechny typy jízdy.

Předchůdce modelu PremiumContact 7 získal ocenění významných odborných časopisů po celém světě. Časopis Auto Zeitung udělil pneumatice ve svém testu letních pneumatik pro rok 2021 hodnocení „velmi doporučeno“ (číslo 5/21, str. 86). V testu letních pneumatik 2022, který provedly organizace ADAC, ÖAMTC a TCS, se pneumatika PremiumContact 6 umístila na prvním místě – stejně jako v předchozím roce.

Pneumatika PremiumContact 7 na tyto úspěchy naváže. S prvními rozměry již Continental pokryje širokou škálu různých vozidel.

První velikosti nového modelu PremiumContact 7 budou k dispozici na podzim.

 

Images by Continental AG