Oceňovaná Yokohama Geolandar získává prestižní GOOD DESIGN award za rok 2019

Pneumatiky GEOLANDAR X-AT a GEOLANDAR X-CV od Yokohamy získaly další ocenění, tentokrát jde o prestižní designovou cenu.

Společnost Yokohama Tire získala za populární SUV pneumatiky GEOLANDAR dvě další ocenění. Extrémní terénní GEOLANDAR X-AT a na výkon zaměřená GEOLANDAR X-CV pro SUV a crossovery získaly 2019 ocenění GOOD DESIGN v kategorii dopravy. K vyhlášení došlo v Chicagském Atheneu, kde sídlí mezinárodní muzeum architektury a designu.

Ocenění GOOD DESIGN se uděluje už po 70 let a je považováno za nejstarší a nejprestižnější designovou cenu, která vyzdvihuje inovativní přístup. Ceny uděluje Muzeum architektury a designu v Chicagu a Metropolitan Arts Press Ltd, což je nakladatelství provozované Evropským střediskem architektury a urbanistiky. Každoročně oceňují nejinovativnější a nejprogresivnější průmyslové, produktové a grafické návrhy z celého světa.

„Získání dvou působivých ocenění GOOD DESIGN je pro nás velkou ctí a dalším důkazem pro správný směr vývoje našich nových produktů,“ řekl Andrew Briggs, viceprezident Yokohamy pro marketing a řízení produktů. „X-AT byla letos nejvíce dekorovanou pneumatikou v celém našem průmyslovém odvětví. Z veletrhu SEMA si také odnesla ocenění Nejlepší nová pneumatika a získala také dvě ocenění Global Media Awards. A X-CV se na SEMA v kategorii Nejlepší nový produkt umístila na druhém místě.“

 

Images by Yokohama Tire Corporation