Přichází zajímavá celoročka Laufenn pro SUV, patřící do portfolia výrobce Hankook

Dostupná pneumatika Laufenn X FIT HP je zaměřena na řidiče vozů SUV a CUV, kteří hledají pohodlnou a tichou jízdu bez ztráty výkonu za mokra, na suchu a v zimních podmínkách.

Pneumatika Laufenn X FIT HP využívá inovativní technologie běhounu a směsi. Díky využití optimalizovaného rozložení tuhosti a širokého čtvercového profilu běhounu snižuje pneumatika X FIT HP hluk na vozovce a doplňuje kontaktní plochu pneumatiky, čímž zajišťuje vyšší kilometrový nájezd a lepší jízdní vlastnosti.

Mezi další vylepšení patří dezén pneumatiky, který má čtyři obvodové drážky s doplňkovými bočními a vícevrstvými vzory. Tyto konstrukční prvky umožňují pneumatice X FIT HP vynikat v odvádění vody, udržovat stabilitu za mokra a předcházet potenciálním nebezpečím na povrchu, jako je hydroplaning.

„V souladu s étosem naší značky, který spočívá v dodávání výrobku přizpůsobeného životu, nabízí tento nejnovější přírůstek do naší produktové řady Laufenn FIT majitelům vozů SUV a CUV zajímavou možnost, jak obohatit jejich zážitky z jízdy,“ řekl Rob Williams, senior viceprezident pro prodej v Severní Americe společnosti Hankook Tire. „Značka Laufenn naplňuje touhu zákazníků po produktu, který se zaměřuje na kvalitu, ale zároveň poskytuje pocit přizpůsobení za skvělou cenu. Naše pneumatika X FIT HP je toho dokonalým příkladem.“

Pneumatika X FIT HP s hodnocením UTQG (Uniform Tire Quality Grading) 640 nabízí výjimečnou odolnost a přizpůsobuje se různým oblíbeným montážím v segmentech SUV a CUV. Tato nejnovější pneumatika X FIT HP se připojuje k zavedenému portfoliu produktů Laufenn, které zahrnuje modely S FIT, G FIT, X FIT a I FIT. Pneu je k dispozici ve 28 rozměrech pro průměry ráfků od 16 do 22 palců.


Images by Hankook Tire & Technology