Speciálně pro SUV: Nová Hankook Dynapro HPX

Výrobce Hankook Tire uvádí na trh novou celoroční pneumatiku Dynapro HPX, která je určena speciálně pro vozy SUV.

Podle výrobce má nová pneumatika poskytuje vytříbené jízdní vlastnosti, poskytuje mimořádný komfort a nízkou hlučnost ve všech ročních obdobích. Hankook zdůrazňuje, že díky vylepšenému kilometrovému výkonu dokáže ujet nejdelší vzdálenost mezi svými produkty pro vozy SUV.

Sooil Lee, prezident a generální ředitel společnosti Hankook Tire & Technology, uvedl: „Hankook se zavázal převzít vedoucí postavení na trhu prostřednictvím rozšiřování portfolia OE pro vozy SUV, kde Hankook již vybavuje různé vlajkové modely SUV předních výrobců automobilů, jako jsou Porsche Cayenne, BMW X3 M a X4 M a Audi RS Q8.“

Hankook uvádí, že byla použita nová směs, která je vysoce odolná proti opotřebení a vhodná pro celoroční jízdu, a byla rozšířena kontaktní plocha pneumatiky Dynapro HPX. Kromě toho umožňují nejnovější technologie snižování hluku a optimalizace posloupnosti roztečí pro potlačení určitého frekvenčního spektra hluku vede k pohodlí a tichu při jízdě.

Na pneumatice Dynapro HPX je použit rozšířený postranní blok s optimalizovanou tuhostí. Jejímu stabilnímu řízení, vynikající přilnavosti a spolehlivému ovládání napomáhá technologie 3D GripKontrol Sipe, která podle společnosti Hankook minimalizuje pohyb bloku a zároveň zvyšuje trakci na sněhu.

Nová pneumatika Dynapro HPX bude celosvětově dostupná v poslednáím kvartálu v roce 2022 v různých rozměrech od 17 do 22palcových ráfků.


Images by Hankook Tire Malaysia Sdn. Bhd.