Hankook přichází s Dynapro AT2 do všech terénů

Americká společnost Hankook uvádí na trh Dynapro AT2 (RF11), přepracované univerzálky, které podle výrobce již tradičně pokořují svého předchůdce AT-m ve všech směrech a navíc budou dostupné ve více rozměrech.

Podle firmy bude výroba probíhat v USA v Clarksville, Tennessee.

Mezi hlavní taháky AT2 bude patřit vícesměrný dezén pro lepší přilnavost ve vlhku, zimě a v terénu, to vše při snížené hlučnosti a zvýšeném komfortu jízdy. Gumy mají prodlouženou životnost běhounu díky širší a vylepšené stopě, která stejnoměrněji rozloží napětí a zajistí rovnoměrné opotřebení.

Dynapro AT2 s UTQG ratingem 660/A/B  bude k dispozici ve více než 80 velikostech pro osobní automobily i lehké nákladní vozy, což je opět o 15 velikostí víc než předchozí model.

Pneumatika má také novou kombinovanou technologii umístění dezénových bloků na hranách, která snižuje hlučnost a zároveň optimalizuje trakci a zlepší projev v terénu.

Tohle obutí nabídne záruku na 60.000 najetých mil. V současné době už je lze u některých modelů nalézt i na českých e-shopech a postupně se objeví v širší nabídce i u autorizovaných dealerů.