Apollo Tyres otevřelo druhé výzkumné centrum

Minulý týden společnost Apollo oficiálně otevřela druhé centrum, které je určené pro výzkum a vývoj. První se nachází v Nizozemsku a druhé výše zmíněné, leží v Jižní Indii.

Nové výzkumné centrum společnosti Apollo se nachází na okraji města Chennai v Jižní Indii. Slavnostního otevření se zúčastnili vysocí představitelé společnosti, spolu se členy dozorčí rady. To proběhlo 9. listopadu.

Druhé vývojové a výzkumné centrum bylo nutností, aby společnost Apollo dokázala naplnit všechny potřeby. To v Nizozemsku zaměstnává 150 lidí, kteří se soustředí na rozvoj pro Evropu a Severní Ameriku. Nové v Jižní Indii bude mít rovněž kolem 150 zaměstnanců, kteří se budou specializovat na Asii, Střední východ a Afriku.

Společnost Apollo Tyres byla v posledních čtyřech desetiletí u všech průlomových produktů, které byly uvedeny v Indii. Nové výzkumné a vývojové centrum bude napomáhat k urychlení všech vizí, které jsou zapotřebí pro navýšení prodeje pneumatik v Indii a blízkých regionech.

Vedle těchto dvou velkých center fungují i menší výzkumná centra. Ty se však specializují především na integraci elektroniky do pneumatik.