UHP za rozumnou cenu? Zkuste novinku Vredestein Ultrac Pro

Společnost Apollo Tyres uvede na trh novou letní pneumatiku Vredestein s mimořádně vysokým výkonem, která bude jejím prvním zcela novým produktem v této kategorii od roku 2012. Pneumatika Vredestein Ultrac Pro byla navržena tak, aby poskytovala bezkonkurenční kombinaci pokročilých jízdních vlastností a vynikajícího jízdního komfortu za dostupnou cenu.

Pneumatika Ultrac Pro, která v současné době prochází závěrečnou fází testování v reálném provozu, bude nabízena v široké škále rozměrů vhodných pro 18 až 24palcové ráfky, aby byla zajištěna kompatibilita se širokým spektrem sportovních vozů, supersportů a vysoce výkonných sedanů, hatchbacků i SUV.

Poslední zcela novou ultravýkonnou letní pneumatikou Vredestein, která byla uvedena na trh, byla pneumatika Ultrac Vorti, která byla v uplynulém desetiletí optimalizována, aby si udržela svou konkurenceschopnost. Pneumatika Ultrac Pro debutuje novou konstrukcí, novým dezénem a novými materiály a představuje významný krok vpřed oproti stávající řadě pneumatik Ultrac Vorti+.

Nová pneumatika Ultrac Pro těží z nedávných významných investic společnosti Apollo Tyres do globálního výzkumu a vývoje a výrobních kapacit, včetně zavedení vlastní, nejmodernější virtuální prototypové a simulační platformy.

Uvedení pneumatiky Vredestein Ultrac Pro na trh bude oslavou 25 let úzké spolupráce se společností Italdesign/Giugiaro. Tato kultovní designérská a inženýrská firma je opět zodpovědná za design bočnic zcela nové pneumatiky Vredestein, která tentokrát vytvořila první skutečně asymetrický vzhled v tomto odvětví. Díky tomu získá pneumatika Ultrac Pro velmi výrazný estetický vzhled, který jí zajistí vyniknutí v silně konkurenčním segmentu.

Benoit Rivallant, prezident a generální ředitel společnosti Apollo Tyres Europe, řekl: „Vredestein je známá zejména v segmentu celoročních pneumatik, ale kategorie letních a vysoce výkonných pneumatik jsou pro nás stále důležitější – jak z obchodního hlediska, tak z hlediska našeho pronikání na evropský trh. Vývoj celoročních produktů zaměřených na výkon, včetně první celoroční pneumatiky pro elektromobily v Evropě, nám pomáhá nastavit nové standardy v kategorii letních pneumatik. V klíčových výkonnostních kritériích, která jsou pro zákazníky nejdůležitější, pneumatika Ultrac Pro nově definuje očekávání v této kategorii.“

Další podrobnosti o pneumatice Vredestein Ultrac Pro, včetně údajů z testů a dostupných rozměrů, budou oznámeny před oficiálním uvedením na trh v prvním čtvrtletí roku 2024.


Images by Apollo Vredestein