BATTLAX HYPERSPORT S23 – Novinka Bridgestonu pro moderní street sport motocykly

Společnost Bridgestone oznámila uvedení nové sportovní radiální motocyklové pneumatiky BATTLAX HYPERSPORT S23 pro silniční použití, která bude k dispozici od ledna 2024.

Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S23 je nejnovějším produktem řady prémiových motocyklových pneumatik Bridgestone BATTLAX, která v roce 2023 oslavila už 40. výročí svého vzniku.

Pneumatika BATTLAX HYPERSPORT S23, která přináší různá zlepšení výkonu oproti svým předchůdcům, je sportovní pneumatikou nové generace, která je navržena tak, aby splňovala požadavky sportovní jízdy na asfaltu, a vyznačuje se zvýšenou úrovní výjimečného výkonu na suchu při jízdě na okruzích, ale i v zatáčkách na horských silnicích. Pneumatika BATTLAX HYPERSPORT S23 dosahuje rychlejších časů na kolo na suché i mokré trati ve srovnání s pneumatikou BATTLAX HYPERSPORT S22 a zajišťuje jistou trakci za deště i za slunečného počasí.

Pneumatika BATTLAX HYPERSPORT S23 využívá nově navrženou směs v okrajové části běhounu pro lepší kontakt s vozovkou při náklonech v ostrých úhlech a maximalizaci přilnavosti okrajů při průjezdu zatáčkou, což jezdci umožňuje posunout jeho sportovní jízdní výkon na vyšší úroveň. Pokročilá technologie a prvotřídní konstrukce v konečném důsledku nabízí vyšší výkon, aniž by došlo ke snížení opotřebení.

Aktualizovaný dezén zahrnující technologii Pulse Groove poskytuje lepší stabilitu a pocit z jízdy, který přispívá k maximalizaci jízdních zážitků i v případě obtížných podmínek na silnici a za mokra, čímž poskytuje jezdci lepší přilnavost, přesné ovládání a v konečném důsledku i jistotu.

Pneumatika Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S23 s nově navrženou směsí a aktualizovaným dezénem bude k dispozici od ledna 2024.

 
Images by Bridgestone Americas, Inc.