Nová pneumatika Firestone Destination LE3 pro SUV a CUV má potenciál na vysoké prodeje

Japonský výrobce Bridgestone oznámil uvedení své nové pneumatiky Firestone Destination LE3. Jde o nejnovější přírůstek do nejprodávanější řady pneumatik Firestone pro SUV, CUV a lehké nákladní automobily. Firestone Destination LE3 je navržena pro dlouhodobý výkon, poskytuje spolehlivost na silnici a odolnost v terénu.

„Pneumatiku Firestone Destination LE3 jsme navrhovali tak, aby poskytovala nekompromisní celoroční výkon,“ řekl Erik Seidel, prezident prodeje pneumatik pro spotřebitele pro USA a Kanadu. „Jedná se o univerzální pneumatiku, na kterou se mohou řidiči spolehnout bez ohledu na oblast nebo povětrnostní podmínky.“

Pneumatika Firestone Destination LE3 je celoroční guma zkonstruována se zaměřením na zvýšení bezpečnosti v dešti a optimalizaci výkonu na sněhu. Díky balíčku technologií nazvaného Hydro-Grip má tato nová pneu například speciálně navržený dezén, který doslova protíná vodou a výrazně snižuje riziko aquaplaningu. Kromě mokré trakce poskytují 3D zářezy vzorku také lepší výkon ve sněhu. Pneumatika bude vybavena zárukou na 110.000 kilometrů.

Vnitřní struktura je tvořena polyesterovým pláštěm spojeným se dvěma ocelovými pásy pro dlouhou životnost a nylonovou výztuží, která dále zvyšuje stabilitu při vysoké rychlosti.

Firestone Destination LE3 je k dispozici v 66 velikostech a je určena primárně pro USA a Kanadu.

 

Images and video by Bridgestone Americas, Inc.