V testu celoroček vítězí Hankook Kinergy 4S 2

Hankook se s modelem Kinergy 4S 2 stal podruhé za sebou vítězem Auto Express All Season Tire Test. Toto prestižní ocenění od uznávaného automobilového časopisu přichází jen 4 měsíce poté, co pneumatika Kinergy 4S 2 získala ocenění Auto Express Produkt roku. V konkurenci šesti nejlepších značek pneumatik ve 14 různých testech se Hankook umístil na prvních třech místech na všech třech površích, tedy na mokru, suchu i sněhu, přičemž výrazně překonal konkurenci v oblasti brzdění na mokru a ovladatelnosti.

Kategorie celoročních pneumatik zaznamenala rostoucí oblibu jako komplexní řešení pro suché, mokré a sněhové podmínky, které odbourává nutnost měnit pneumatiky v zimě. Vzhledem k tomu, že povětrnostní podmínky v Evropě jsou stále rozmanitější a extrémnější, je důležitý výkon a ovladatelnost za mokra. Auto Express k tomu poznamenal: „Řekli jsme, že hledáme nejlepší rovnováhu mezi všemi kritérii, a Kinergy 4S 2 ji splnila, přičemž její směs dokonale vyhovuje mokrým zimám a občasnému sněžení. Je to zasloužené druhé vítězství pro Hankook a pneumatiku Kinergy 4S 2, které následuje po vítězství v roce 2021.“

S pneumatikou Kinergy 4S 2 vyvinula společnost Hankook Tire celoročního specialistu pro různé povětrnostní a teplotní podmínky. Nyní, ve své páté generaci, nabízí Kinergy 4S 2 ještě vyváženější a konzistentnější výkon.

Pneumatika je určena zejména řidičům, kteří dbají na kvalitu a náklady a chtějí celoroční vyvážený výkon a bezpečnost. Zejména s ohledem na stále proměnlivější povětrnostní podmínky v Evropě a převažující používání ve více městském prostředí nabízí pneumatika atraktivní alternativu pro zajištění celoroční mobility.

Sooil Lee, generální ředitel a prezident společnosti Hankook Tire & Technology, k tomu uvedl: „Jsme naprosto nadšeni, že jsme již podruhé za sebou získali toto ocenění časopisu Auto Express. Je to skvělá podpora pro naši pneumatiku Kinergy 4S 2, do které jsme neustále investovali, abychom jí poskytli co nejlepší celoroční výkon. Hankook se zavázal k neustálému výzkumu a vývoji a získání tohoto ocenění je potvrzením této filozofie.“


Images by Hankook Tire & Technology