Nexen a Kumho Tire stvrzují partnerství s kluby Manchester City a Tottenham Hotspur, nově podepsal i Leverkusen

Světový výrobce pneumatik NEXEN Tire se se stává oficiálním partner fotbalového klubu Manchester City Manchester City Premier League i pro sezónu 2019/20. NEXEN a Man City spolupracují od roku 2015 a toto je třetí sezóna, ve které se NEXEN připojuje jako jeden z hlavních partnerů a logo firmy se objeví na rukávech dresů. Společnosti NEXEN a klub se dohodli na déledobém partnerství už v roce 2017 a výrobce pneu určitě plány měnit nehodlá, vzhledem k tomu, že Manchester vyhrál Premier League v posledních dvou sezónách.

\"\"

Stejně jako v předchozích ročních obdobích se logo NEXEN bude i nadále nacházet na levém rukávu dresu. Tím to ale nekončí, jako oficiální partner se jihokorejská společnost bude podílet i na dalších iniciativách klubu.

\“Jsme potěšeni, že jsme si mohli zachovat titul oficiálního partnera Manchester City už po třetí sezónu,\“ řekl Travis Kang, generální ředitel společnosti NEXEN Tire Global. \“NEXEN aktivně podporuje Manchester City už několik let a následně doprovázíme tým při vítězstvích v Premier League. Jsme odhodláni podílet se na ještě větší synergii s klubem a vyhlížíme další úspěchy Manchester City i naší spolupráce.\“

\"\"

I další jihokorejský výrobce pneu, Kumho Tire, obnovil své partnerství s prestižním fotbalovým klubem, tentokrát jde o Tottenham Hotspur. Prodloužili spolupráci na další tři roky, tedy až do sezony 2020/21. Smlouva byla podepsána na Hotspur Way, tréninkovém centru klubu v Londýně.

\"\"

Také Kumho mohou být spokojeni, v loňské sezoně skončili Spurs třetí. Společnost Kumho Tire se stala oficiálním partnerem Tottenham Hotspur v roce 2016 a zvláštní úlohu v tom hrálo jistě i angažování Son Hung-mina, jihokorejského fotbalového útočníka. Od té doby klub skončil nejhůře třetí.

A Kumho Tire nezahálí ani v sousedním Německu, kde se stali novým prémiovým partnerem pro účastníky Ligy mistrů Leverkusen. Bayer hraje v Bundeslize bez sestupu už od roku 1979. Gumárenský koncern se zapojí také do mezinárodních aktivit klubu a v blízké budoucnosti dokonce obují týmový autobus, takže \“der Mannschaftsbus\“ bude oficiálně jezdit jen na pneumatikách Kumho.

\"\"

Kromě prémiového partnerství bude Kumho Tire také exkluzivním tzv. rukávovým partnerem Bayer 04 Leverkusen pro všechny zápasy DFB Cupu, a to od příští sezony. Jun Ro Song, generální ředitel společnosti Kumho Tire Europe, vysvětluje důvody tohoto spojení: \“Jsme rádi, že můžeme uzavřít nové partnerství s Bayer 04 Leverkusen, protože klub stojí na spolehlivosti, odhodlání a mezinárodní prestiži. Toto jsou rozhodující kritéria pro výběr našich partnerů v oblasti sportu. Po sponzoringu Tottenham Hotspur v anglické Premier League jsme nadšeni z dohody s dalším evropským top klubem a doufáme, že díky tomuto partnerství výrazně zvýšíme povědomí o naší značce.\“

Všechny tři zmíněné týmy vstoupili do nové sezony vítězně.

 

Images by NEXEN TIRE Corporation and Kumho Tire Europe GmbH with Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH