Společnost Hankook přichází s novou celoroční Dynapro AT2 pro SUV do všech terénů

Jihokorejský výrobce prémiových pneu Hankook Tire uvede na trh novou pneumatiku Dynapro AT2. S tou jste se již mohli setkat s coby dostupnou letní gumou, nyní však přichází ve verzi pro SUV jako celoroční pneu do všech podmínek. Zazářit by měla podle výrobce na všech površích, \"\"je konstruována jak pro tichou a pohodlnou jízdu na silnici, tak pro výkon v terénu.

Díky konstrukci snižující hluk a vibrace lze pneumatiku bez obav prohnat i po asfaltové silnici. Bloky v kaskádovém stylu přechází až na bočnice, hluk se díky designu drážek mezi bloky nešíří vzduchem, ale je odváděn do povrchu vozovky. Gumové bloky jsou uspořádány v systému řetězových soustav, jenž cíleně usměrňují pohyb jednotlivých bloků, což se projeví na více pohodlné jízdě.

\"\"

Výkon v terénu je zajištěn díky organickému umístění středových bloků, na něž postranní běhounové a ramenní bloky strategicky navazují. Díky této skladbě guma poskytne vynikající hnací sílu nejen při klasickém off-road ježdění, ale i na sněhu. Pneu slibuje také vyšší kilometrový nájezd díky použití speciální směsi z uhlíkových částic s nízkým valivým odporem.

Hankook uvede celoroční a všeterénní Dynapro AT2 (RF11) 1. září 2019.

 

Images by Hankook Tire & Technology Co.,Ltd.