BFGoodrich bude výhradním partnerem pneumatik pro Jeep Jamboree USA

Společnost BFGoodrich podepsala smlouvu, ve které se jí přisuzuje výhradní právo, být partnerem v oblasti pneumatik pro Jeep Jamboree USA na nadcházející rok 2017.

Jeep Jamboree je program, který se skládá z 30 Jeep jízdních akcí po celé USA. Snaží se podpořit vlastníky vozů Jeep a pomoci jim dostat ze svého auta co možná největší dobrodružství na kolech. Události Jeep Jamboree jsou obvykle dvoudenní, rodině orientované výlety, které obstarávají všechny úrovně řízení. Na místě jsou i zkušení průvodci, kteří řidičům radí a pomáhají jím ve všech stylech řízení.

Každá událost může přilákat až stovky majitelů vozu Jeep. Zástupci společnosti BFGoodrich budou přítomni na každé takové akci a jejich hlavním úkolem bude seznamovat místní majitele se všemi off-road pneumatikami, které mají v nabídce. Společnost dále uvedla, že bude mít na vybraných akcích i svoje odborníky na řízení, kteří budou dávat instruktáž.

Společnost BFGoodrich je patřičně hrdá na svoje působení v oblasti off-road pneumatik, které trvá už více než několik desítek let. Proto bylo partnerství s Jeep Jamboree USA logickou volbou, která by měla přivést další nové zákazníky.