Bridgestone dostaly ocenění za kvalitu

Americká společnost General Motors Company udělila třem závodům Bridgestone ocenění za kvalitu, které se jmenuje Supplier Quality Excellence Awards 2015.

Toto významné ocenění dostali manažeři třech výrobních závodů pneumatik Bridgestone. Konkrétně to byly závody ve městech Burgos, Poznaň a Béthune. Manažeři kvality obdrželi toto ocenění při slavnostním vyhlášení, které proběhlo v sídle společnosti GM Europe v Rüsselsheimu dne 16. září 2016.

Cena s názvem Supplier Quality Excellence Award je globálním oceněním. Společnosti, které ho chtějí získat, tak musí splnit velmi náročná kritéria kvality, která určuje firma GM. Navíc i produktovou kvalitu a certifikace systémů řízení kvality podle základních požadavků General Motor.

Christophe de Valroger, viceprezident společnosti Europe Bridgestone, který je zodpovědný za oblast OE, řekl: „Náš cíl je sloužit společnosti výrobky nejvyšší kvality, takže toto ocenění od General Motor je pro nás velkou poctou. Je to poklona pro všechny zaměstnance oceněných závodů, kteří vynakládají maximální úsilí, aby vycházeli vstříc potřebám našich zákazníků.“

Bridgestone závod Poznaň tuto cenu obdržel již podruhé. Pro závody Burgos a Béthune to byla naopak premiéra.