Čínské Landsail přicházejí s celororočkou pro osobní vozy, SUV i dodávky

V testech příliš nebodují, ale často mají zajímavou cenu. Značka Landsail patří podobně jako její sestra Delinte pod korporát čínský Qingdao Sentury Tyre. A Landsail nyní uvádí nové celoročky.

Řada pneumatik Landsail 4Seasons jsou určeny pro použití ve všech ročních obdobích a jsou k dispozici v rozměrech od 13 do 17 palců.

Landsail uvádí, že tato pneumatika poskytuje kvalitní platformu pro zvládání jízdních podmínek ve všech klimatických podmínkách díky modernímu asymetrickému dezénu, který nabízí vynikající ovladatelnost, vysokou stabilitu v zatáčkách a dobrou přilnavost za mokra, příčným a podélným drážkám, které pomáhají usměrňovat vodu, lamelám a drážkám pro přilnavost za mokra, které vytvářejí dodatečnou plochu běhounu pro zvýšení přilnavosti za mokra, ledu a sněhu, a také díky dezénu pro přilnavost za sucha.

Pro řidiče SUV, kteří hledají podobnou pneumatiku do každého počasí, navrhla společnost Landsail model CLV2. Pneumatika CLV2 byla vyvinuta pro silniční vozidla SUV a díky svým technickým inovacím nabízí pohodlnou jízdu za každého počasí.

Pneumatika se může pochlubit různě rozloženými bloky běhounu pro zlepšení tlumicích vlastností, zúženými vnějšími bloky pro citlivé a citlivé zatáčení a také vylepšenou směsí, která zajišťuje přilnavost za každého počasí.

Pneumatika Landsail 4Seasons Van je pak určena pro uživatele dodávek a je navržena tak, aby řidiče udržela v pohybu bez ohledu na povětrnostní podmínky. Kombinuje celoroční ovladatelnost a pohodlí s dlouhou životností, kterou řidiči dodávek potřebují, a poskytuje výkon v průběhu všech ročních období díky konstrukčním prvkům, jako jsou příčné a podélné drážky, které zajišťují účinný rozptyl vody a samočisticí účinek na sněhu, jakož i vynikající kilometrový výkon, a pokročilá směs běhounu s obsahem siliky, která zvyšuje valivý odpor a pomáhá zlepšit spotřebu paliva.


Images by Qingdao Sentury Tyre Ltd