Kompletní řešení Hankook pro nákladní vozidla na zimu

Výrobce pneumatik Hankook uvedl na trh novou zimní pneumatiku SmartControl AW02, speciálně vyrobeným produktem pro nákladní vozidla. Pneumatika je určena jak na vodící nápravu, tak i na všechny ostatní. Dezén s pěti drážkami na obvodu a široký běhoun pneumatiky SmartControl DW07 (záběrová) zaručuje co nejlepší výkon a bezpečnost jízdy na sněhu. Zvětšená kontaktní plocha pneumatiky zlepšuje přilnavost a vlastnosti nákladního vozidla za jízdy.

SmartControl TW01 je návěsová pneumatika a díky pěti žebrům na dezénu má výborný výkon na mokré, zledovatělé a zasněžené vozovce. Tři z pěti žeber jsou středová s 3D multi lamelami. Tyto bloky zajišťují vysokou stabilitu a tím pádem dochází k opotřebení dezénu souměrně. Delší životnost a větší palivová úspora je samozřejmostí.

Manažer prodeje nákladních pneumatik Hankook pro Českou republiku a Slovensko Aleš Nováček uvedl: „Drahým prostojům v zimním období lze zabránit co nejlepší výbavou nákladních vozidel. Firmy zabývající se nákladní dopravou dobře vědí, že nejdůležitější je dovézt náklad bezpečně a včas do cíle. Za tímto účelem Hankook nabízí kompletní řešení SmartControl, který zajišťuje optimální trakce na sněhu, mimořádný výkon brzdění a vysoký stupeň bezpečnosti.“

zdroj foto: https://www.hankooktire-mediacenter.com/