Michelin se stává Výrobcem roku, z Hannoveru si odnáší také cenu za nejlepší technologii

Společnost Michelin si z výstavy pneumatik Technology Expo odnesla dvě významná oceněné, akce proběhla 25. – 27. února v Hannoveru. Michelin na tomto veletrhu získal cenu Výrobce pneumatik roku už druhý rok v řadě a zvítězili i v kategorii inovací.

Plaketu za inovace získali v sekci Pneumatiková technologie roku za známou bezdušovou pneumatiku Uptis. Ocenění Výrobce pneumatik roku obdržel Michelin za naplňování vlastního závazku vyrábět efektivní, inovativní a udržitelné výrobky.

Generální ředitel Michelinu Florent Menegaux ve svém prohlášení uvedl, že tato dvě ocenění odráží dlouhodobou strategii této francouzské společnosti, která se zaměřuje na inovace a udržitelnou mobilitu.

„Je pro nás velkou ctí, že jsme získali ocenění Výrobce pneumatik roku už druhý rok v řadě, jako první v historii těchto cen,“ řekl Menegaux. „V kombinaci s cenou za inovaci za Uptis, lze jednoznačně říct, že tyto dva prestižní tituly potvrzují správně zvolenou strategii koncernu. Je to samozřejmě důvod k nesmírné radosti a hrdosti pro nás pro všechny v Michelinu, ale také jasná demonstrace relevantnosti akčních plánů, které jsme vytvořili, a to jak z hlediska inovací, tak udržitelné mobility.“

Pro Uptis se jedná o již několikáté významné ocenění.

 

Images by Michelin Group