Na dovolenou? Zkuste to s kufrem Pirelli

Italská firma Pirelli je známá především jako výrobce a vývojář špičkových pneumatik, ale její divize Pirelli Design se neomezuje pouze na automobilové obutí. I z našich stránek můžete vědět, že ve spolupráci s renomovanými partnery se podílí například na výrobě sportovních bot, motorových člunů nebo hodinek. A nyní můžete vyrazit na cesty s kufrem na kolečkách obutých do maličkých Pirelli pneumatik.

\"\"

Pirelli nyní spojilo své síly s německou firmou Montblanc, známou především výrobou luxusního psacího náčiní, hodinek a doplňků. Kreativita obou společností dala v tomto projektu vzniknout super lehkému kufru na kolečkách s precizní rukojetí, který je určen pro všechny cestovatele vyžadující efektivitu a spolehlivost. Elegantní styl je obohacen o několik detailů, jako je například vzorek Pirelli P Zero aplikovaný vodorovně přes skořepinu.

\"\"

Mezi klíčové vlastnosti zavazadla patří konstrukce z polykarbonátu, detaily z pogumované černé kůže a kola s kuličkovými ložisky označená logem Pirelli. Posazen je na čtyřech dvojitých kolech umožňujících 360° pohyb a rozměry kufru budou akceptované většinou leteckých společností jako palubní zavazadlo.

\"\"

\“Je jen velmi málo společností, které dokáží pracovat na inovacích ve stejném duchu a se stejnou vášní jako Pirelli, neustále uvádějí nové technologie do světa sportovních soutěží i luxusních automobilů,\“ objasňuje motivaci ke spolupráci Nicolas Baretzki, generální ředitel společnosti Montblanc. Obě značky mají společnou silnou identitu spojenou s cestováním a inovacemi a přispívají ke zpříjemnění cest.

\"\"

Kolekce Montblanc Pirelli vychází v limitované edici a najdete v ní skořepinový kufr #MY4810 a také tentýž model s přední kapsou. Shánět je budete ale poměrně těžko, kufr byl vyroben v sérii pouze o 5.000 kusech.

\"\"

Images by Pirelli & C. S.p.A and Montblanc International GmbH