Nový Roadian GTX je nejnovější přírůstek Nexenu do řady odolných a vysoce výkonných pneumatik

Společnost Nexen na letošním veletrhu SEMA oznámila celosvětový debut zcela nové silniční pneumatiky Roadian GTX. Očekávaný výkonný univerzál Roadian GTX obsahuje všechny nejnovější technologie a cílí na menší crossovery a střední SUV.

Společnost Nexen se rozhodla vyvinout jednu z nejkonkurenceschopnějších pneumatik na trhu CUV/SUV. Ve firmě mají jasno v tom, že odolnost, jízdní komfort a cenová dostupnost jsou pro spotřebitele ty nejdůležitější atributy. Segment crossoverů a SUV je jedním z nejrychleji rostoucích automobilových trhů v USA a pneumatika Roadian GTX na nich představuje výkonnou pneumatiku za dostupnou cenu.

V současné době zákazníci více než kdy jindy při výběru pneumatik přesně vědí co konkrétně chtějí, požadují delší životnost běhounu a záruku co nejvyššího počtu najetých kilometrů. Nové Roadiany GTX na americkém trhu nabízí kromě tříleté asistenční služby také záruku na 110.000 najetých kilometrů. Roadian GTX je pokryje více než 90 % nejoblíbenějších velikostí pneumatik CUV/SUV na současném trhu. V USA je prodej navíc podpořen 45 denní nebo 800 km zárukou spokojenosti nebo vrácení peněz.

Roadian GTX jsou celoroční pneumatiky, dostupné budou ve více než 34 velikostech od 17 do 22 palců, rychlostní index mají H, V a W.

“Na trzích u nových i ojetých aut nyní dominují crossovery a SUV střední velikosti a my v Nexen Tire víme, že právě tito řidiči potřebují špičkové řešení za přijatelnou cenu. Proto jsme vyvinuli Roadian GTX,” řekl John Hagan, výkonný viceprezident prodeje společnosti Nexen Tire America. “Mnoho rodin se spoléhá na jediné vozidlo pro všechny jejich jízdy, což má za následek vyšší počet najetých kilometrů a větší opotřebení dezénu. životnost pneumatik. Roadian GTX přináší nejen fantastickou životnost dezénu, ale také poskytuje vynikající kvalitu jízdy a celkovou spolehlivost,” uzavírá viceprezident.

 

Images by Nexen Tire America, Inc.