Pětihvězdičková TrailSmart má ještě výkonnějšího nástupce

Společnost Dunlop na trh uvádí nástupce řady TrailSmart. Je to nová pneumatika TrailSmart Max s vylepšenou konstrukcí.

Nejen lepší konstrukce, ale i použití nového složení směsi zlepšuje, oproti předchozí řadě, vlastnosti pneumatiky. Životnost a kilometrový výkon je vyšší na předním kole až o 64% a na zadním kole o 15%.

Řada pneumatik Dunlop TrailSmart jsou vysoce hodnocené zejména v přilnavosti na suchém i mokrém povrchu. Právě na tom staví nová řada TrailSmart Max. Ovšem použitím stále se vyvíjejících nových technologií nové pneumatiky získaly lepší odolnost a ovladatelnost. Proto jsou ideální volbou pro jezdce, kteří si chtějí na dvou kolech užít delší dobrodružství.

Zlepšení přesnosti řízení pneumatiky TrailSmart Max umožňuje kostra, která obsahuje vrstvenou viskózu. Spojením této kostry s vyhlášenou konstrukcí bezešvého pásu Dunlop se viskózová vrstva rychleji zahřeje a umožňuje tak pružnější vlastnosti za různých podmínek a teplot. TrailSmart Max má běhoun vybavený dezénem xGT (Cross Groove Tread). Nová směs s velkým podílem siliky použitá na dezén pomáhá udržovat skvělý výkon na mokrém povrchu, což TrailSmart Max zajišťuje pětihvězdičkové hodnocení.

TrailSmart Max jsou k dostání ve všech rozměrech pro nejnovější modely motocyklů na trhu.  Např. pro BMW R 1200 chlazené vodou je to 110/80 R19 a 150/70 R17, zatímco BMW R 1200 chlazený kapalinou potřebuje 120/70 R19 a 170/60 R17. Pro oblíbený model z kategorie Adventure Honda Africa Twin Dunlop zoptimalizoval kombinaci 90/90-21 a 150/70 R18.