Goodyear zahájil pilotní spolupráci se startupem provozujícím mobilní kanceláře. Jejich vozy vybaví inteligentními pneu

Společnost Goodyear Tire & Rubber Company naváže spolupráci s inovativní přepravní společností Priva. Priva je startup založený v Michiganu, který poskytuje mobilní kanceláře pracovníkům na cestách.

Co si pod pojmem mobilní kancelář představit? Priva provozuje dodávky, které slouží jako alternativa k letům na krátké vzdálenosti. Privátní vozy jsou napojeny na potřebné sítě a jsou vybaveny jako pohodlná kancelář s cílem zvýšit vaši produktivitu, spolupráci s kolegy a zajistit odpočinek. Priva je ideální pro obchodní cestující, kteří chtějí využít čas během cest a chtějí se vyhnout problémům s leteckou dopravou.

Goodyear vybavil vozový park Privy inteligentními pneumatikami. Jak už jsme četli v poslední době mnohokrát, gumy jsou vybavené senzory a Goodyear díky nim shromažďuje data. S Privou pak bude pracovat na jejich vyhodnocování, díky tomu budou schopni předvídat potřebu údržby a jako obvykle slibují kratší odstávky a zvýšení provozní efektivity.

Erin Spring, ředitel Goodyearu pro nové příležitosti, k tomu dodává: „Dnešním trendem je řídit své firemní flotily co nejbezpečněji a nejúčinněji, aby mohly co nejlépe vyhovět potřebám svých zákazníků. Digitální informace o pneumatikách pomáhají dosáhnout tohoto cíle poskytováním proaktivních informací, které kooperují s potřebami plánování služeb. Goodyear je nadšený ze spolupráce s partnery jako je Priva, kteří se už dnes zaměřují na budoucnost dopravy.“

Podle slov výrobce je tento pilotní program spuštěný ve spolupráci se společností Priva příkladem soustavného úsilí společnosti Goodyear v poskytování kompletních řešení pro budoucnost mobility.

„Prediktivní technologie údržby jsou nezbytné pro bezpečnost a spolehlivost budoucích systémů přepravy. Tyto technologie již fungují v komerční letecké sféře a nyní musí migrovat do automobilových flotil,“ řekl Ryan Gee, zakladatel a generální ředitel Privy. „Inteligentní systém pneumatik Goodyear je vynikajícím příkladem toho, jak technologie dokáží zajistit bezpečnější přepravu pro všechny. A náš tým v Privě je nadšený, že v tomto úsilí s Goodyearem může spolupracovat,“ dodává tradiční porci nadšení šéf Privy.

 

Images by PRIVA MOBILITY Inc.