Bridgestone získal ocenění Výrobce roku na britských TyreSafe Awards

Společnost Bridgestone slaví velký úspěch poté, co získala ocenění Výrobce pneumatik roku na britských cenách TyreSafe Awards 2022 udělovaných za bezpečnost pneumatik.

Společnost zvítězila ve velmi konkurenční kategorii nejen díky pneu, ale i díky řadě bezpečnostních kampaní a proaktivních partnerství realizovaných v uplynulých 12 měsících, kterých si všimla porota nezávislých porotců.

Takzvaný Penny Test, kde výrobce radí otestovat vzorek pomocí mince

Společnost TyreSafe ocenila osm nově zavedených bezpečnostních iniciativ za posledních 12 měsíců, včetně nejlepších nových produktů ve své třídě, online elektronických knih o bezpečnosti pneumatik a významných investic do školení techniků.

Ředitel prodeje pro spotřebitele společnosti Bridgestone Brett Emerson řekl: „Vítězství v soutěži TyreSafe Výrobce pneumatik roku potvrzuje velké množství tvrdé práce v rámci celého podniku. Jsme nadšeni, že jsme byli takto oceněni, a těšíme se, že v budoucnu navážeme na naše úspěchy dalšími pokroky v oblasti bezpečnosti pneumatik. Bezpečnost pneumatik a udržování co největší bezpečnosti na silnicích – tím, že sloužíme společnosti s vynikající kvalitou – je jádrem toho, čeho se jako společnost snažíme dosáhnout. Každý den za tím stojí obrovské množství práce, takže získání tohoto ocenění svědčí o spoustě tvrdé práce skvělého týmu.“


Images by Bridgestone and TyreSafe