Nové zajímavé celoročky Toyo Celsius II pro sedany a CUV

Firma Toyo představila cestovní pneumatiku Toyo Celsius II do každého počasí, která nahradí stávající modely pneumatik Celsius a Celsius CUV. Pneumatika Celsius II nese symbol 3-Peak Mountain Snowflake a certifikována pro zimní použití.

Dezén pneumatiky Celsius II využívá dva vzorky. Vnější běhoun nese atributy celoroční pneumatiky pro výkon na mokru i suchu, přičemž zachovává trakci díky vyváženosti hustoty lamel a vzájemně se prolínajícím vícevlnným lamelám. Vnitřní běhoun využívá více zimních vlastností pro trakci na ledu a sněhu s vysokou hustotou lamel a klikatými bloky běhounu.

Mezi další vlastnosti patří sněhové výstupky, které se zabořují do sněhu a zlepšují trakci, a drážka pro odvádění sněhové břečky a sněhu. „Pneumatika Celsius II je vzrušujícím krokem vpřed v naší nabídce pneumatik do každého počasí,“ říká Cameron Parsons, produktový inženýr a analytik pro soutěžní a speciální pneumatiky společnosti Toyo.

„Věnovali jsme velkou pozornost zpětné vazbě, kterou jsme obdrželi ohledně pneumatik Celsius a Celsius CUV, a provedli jsme zlepšení v klíčových oblastech výkonu. Díky našemu rozsáhlému výzkumu, vývoji a testování bude pneumatika Celsius II poskytovat lepší celoroční výkon a jistotu řidiče než kdykoli předtím.“

Pneumatika je určena pro osobní vozidla a vozidla CUV a je k dispozici v 76 eurometrických rozměrech, pasuje na ráfky o průměru 15 až 22 palců a dodává se v rychlostních třídách S, T, H, V a W. Řada zahrnuje rozměry pro sedany a vozy CUV, včetně vozů Chevrolet, Ford, Honda a dalších. Nejoblíbenější rozměry budou k dispozici v únoru, další rozměry budou následovat v následujících měsících.

Images by Toyo Tire