Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 prověřili u BMW a je z ní tovární výbava

Kvalitu motocyklových pneumatik BATTLAX HYPERSPORT S22 prověřila už řada jezdců a oceňují, že perfektně sedí po městě za studena i zahřáté na závodní trati. Nyní to potvrdila i volba německého výrobce, když byly vybrány jako originální výbava nového modelu S 1000 RR, který uvedla na trh společnost BMW Motorrad.

BMW S 1000 RR je supersportovní motocykl poprvé představený v roce 2009. Díky rozsáhlým inovacím motoru, odpružení, podvozku, aerodynamiky, designu a asistenčních systémů nabízí nové vydání tohoto silného motocyklu ještě dynamičtější výkony.

Společnost Bridgestone a BMW spolupracují dlouhodobě v celém portfoliu vozidel a pneumatiky BATTLAX HYPERSPORT S22 jsou pro nový supersport BMW S 1000 RR takzvaný „Dan-Totsu“ (japonský výraz pro jasnou jedničku na trhu). Jsou vyvinuté s využitím technologií používaných v motoristickém sportu. Díky optimalizované, nejmodernější běhounové směsi a struktuře poskytují tyto pneumatiky sportovní ovladatelnost a vynikající přilnavost na jakémkoliv povrchu i za studena, čímž přispívají k dynamickým jízdním vlastnostem nového silného motocyklu BMW S 1000 RR.

 

V rámci svých aktivit v motorsportu Bridgestone zdokonaloval své technologie díky účasti v závodech MotoGP a dalších moto soutěžích. Prostřednictvím těchto aktivit společnost Bridgestone nepřetržitě spolupracovala s prémiovými motocykly, a to právě především prostřednictvím řady prémiových motocyklových pneumatik BATTLAX.

Společnost Bridgestone tak zdokonalila a vylepšila své technologie a získala celosvětové prvenství ve výběru pro originální vybavení v prémiovém segmentu.


Images by Bridgestone Americas and BMW Motorrad