Bridgestone září na veletrhu MINExpo

Všichni, kdo hledají nové inovativní technologie v oblasti pneumatik pro těžební průmysl, teď směřují svoje oči ke stánku Bridgestone na veletrhu MINExpo v Las Vegas. Hlavní představení je od 26. září do 28. září 2016.

Bridgestone představil svoji kompletní sadu nejnovějších řešení pro těžební průmysl. Snaží se, aby všichni zákazníci z celého světa v tomto odvětví vyhledávali právě je.

Jak řekl Taylor Cole, prezident sektoru Off-the-road pneumatik Bridgestone: „ Náš cíl je, abychom byly jediní, kdo bude nabízet kompletní řešení v oblasti těžebních pneumatik. Právě proto musíme maximálně vylepšit všechny naše technologická řešení.

Návštěvníci MINExpo budou mezi prvními, kteří uvidí:

Příští generaci systému TreadStat – ten monitoruje informace o stavu a pomáhá optimalizovat všechny důležité funkce pneumatiky. Což šetří čas a zvyšuje produktivitu.

Bridgestone B-TAG s technologií DirectLink – což je pokročilý systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS).

Bridgestone 46/90 R57 VREV Tire – tato obří pneumatika byla optimalizovaná pro lepší tepelnou vodivost a vyšší odolnost proti opotřebení, což je důležité pro uživatele, kteří pracují v náročném těžebním průmyslu.

Bridgestone 59/80 R63 VRF pneumatika s chladicí Fin technologií – inovativní žebra u této pneumatiky byla navržena tak, aby zvyšovala odvod tepla z namáhané pneumatiky. Podle výrobce by to mělo být až o 10 procent více, než tomu bylo u předchůdce této pneumatiky.