Celoročka Davanti Vantoura 4-Seasons – ekonomicky rozumná volba

Vzhledem k nejistým ekonomickým podmínkám, kterým motoristé čelí tuto zimu, jsou opatrná obchodní rozhodnutí důležitější než kdy jindy, zejména pokud jde o firemní auta a dodávky.

S příchodem následujících měsíců je pro řidiče důležité, aby jejich vozidla jezdila co nejhospodárněji – zejména u větších vozidel, jako jsou dodávky, kde je spotřeba paliva vysoká – a také aby byla bezpečně připravena na nepředvídatelné zimní počasí.

Dobrým příkladem úsporné pneumatiky pro dodávky vhodné pro zimní období i mimo něj je pneumatika Vantoura 4-Seasons od společnosti Davanti Tyres. Jako první specializovaný silniční celoroční produkt této značky, který nabízí to nejlepší z letních i zimních pneumatik, je oblíbenou a bezpečnou volbou pro uživatele lehkých užitkových vozidel, kteří hledají bezpečnost a zároveň hlídají rozpočet.

„Pneumatika Vantoura 4-Seasons nabízí vylepšené bezpečnostní vlastnosti pro všechny typy vozidel a navíc snižuje plýtvání tím, že eliminuje zbytečné výměny pneumatik, což vozovým parkům přináší skutečný ekonomický přínos po celý rok,“ řekl Sean Maddocks, obchodní ředitel společnosti Davanti Tyres.

Pneumatika Vantoura 4-Seasons je všestranná a inovativní pneumatika, která byla zkonstruována tak, aby nabízela výjimečnou úroveň celoročních vlastností a zaručovala bezpečnost bez ohledu na počasí, uvádí Davanti.

Společnost strávila roky vývojem špičkové celoroční pneumatiky pro dodávky a testovala produkt od ledové divočiny za polárním kruhem ve finském Test Worldu až po horko v evropském vývojovém centru Davanti v Applus IDIADA – s cílem vytvořit spolehlivou, odolnou, celoroční pneumatiku pro dodávky, která může dopravcům zlepšit spotřebu paliva.

Mezi klíčové konstrukční prvky pneumatiky Vantoura 4-Seasons, díky nimž je spolehlivá bez ohledu na počasí, patří:

  • Vnější bloková část: Pevné bočnicové bloky zajišťují stabilní jízdu a výdrž i při velkém zatížení a zároveň činí pneumatiku robustní a odolnou vůči poškození. Hluboké vnější drážky umožňují lepší odvod vody a mechanickou trakci na sněhu ve všech místech běhounu.
  • Podélné drážky: Tři hluboké podélné drážky protínají stojící vodu a poskytují řidiči bezpečnou a spolehlivou ovladatelnost na mokrém povrchu. Díky rychlému odvodu vody, který tyto drážky zajišťují, je pneumatika vysoce odolná proti aquaplaningu.
  • Pilovité lamely: Pneumatika je vybavena řadou pilovitých lamel, které protínají hlavní blokové části a jsou navrženy tak, aby se aktivně zakusovaly do zledovatělého povrchu. Tato vlastnost, která je v souladu se speciálně vyvinutou celoroční směsí, má zásadní význam pro zajištění trakce pneumatiky na nejnáročnějších površích.

Vzhledem k tomu, že pneumatiky mohou být dodávány jednotlivým provozovatelům nebo velkým vozovým parkům, vozidlům s krátkým nebo dlouhým rozvorem, dodává společnost Davanti Tyres širokou škálu rozměrů a pneumatika Vantoura 4-Seasons je k dispozici v rozměrech 15″ a 16″ a ve více než 11 velikostech.

Zajištění správných pneumatik, které jsou spolehlivé a zároveň úsporné, je klíčové, protože se blíží zima, kdy je tlak na maximalizaci zisků a omezení nákladů větší než kdy jindy.


Images by Davanti World Ltd.