Celoročka Michelin CrossClimate 2 je už i ve verzi pro SUV

Společnost Michelin uvedla na evropský trh novou pneumatiku CrossClimate 2 pro SUV, která je nyní k dispozici ve 40 rozměrech od 17 do 20 palců.

Francouzský výrobce pneumatik se chlubí, že tento nový celoroční produkt je špičkou v brzdění na sněhu, na suchém i mokrém povrchu a také v trakci na sněhu.

Toto je přehled klíčových vlastností pneu:

  • Je to celoroční SUV pneumatika pro užití na silnici a v mírném terénu zajišťující vysokou úroveň bezpečnosti v každém počasí
  • Vynikající přilnavost na suchém i mokrém povrchu
  • Vynikající bezpečnost a záběr na sněhu s certifikací pro užití v zimě (3PMSF)
  • Velice dlouhá životnost a dlouhotrvající výkony
  • Zesílené bočnice pro mobilitu v každém lehkém terénu

Pneumatika CrossClimate 2 SUV těží z inovativní kombinace špičkových technologií, jako jsou technologie Michelin EverGrip, které přispívají k optimalizaci brzdění na suchém, mokrém nebo zasněženém povrchu.

Pneumatika s certifikací 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) si podle společnosti Michelin poradí s poklesy teplot a občasným sněžením. Je to terénní SUV pneumatika se specifickou stavbou, která kombinuje tuhou zónu v oblasti zesílené bočnice s dvojitou kostrou, aby poskytovala mobilitu i při užití v lehkém terénu.

Michelin uvádí, že díky technologii konstrukce MaxTouch umožňuje pneumatika CrossClimate 2 SUV ujet v průměru dalších 5 000 kilometrů v porovnání s prémiovými konkurenčními pneumatikami, a to při zachování vysoké úrovně bezpečnosti, i když je pneumatika na hranici zákonného opotřebení a bez ohledu na povětrnostní podmínky. Tím se prodlužuje životnost pneumatik CrossClimate 2 SUV, což znamená, že se pneumatiky mění méně často, čímž spotřebitelé šetří peníze.


Images by Michelin Group