Conti přináší dvě nové pneu do segmentu lehkých nákladních vozů

Continental Tire přidává do svého produktového portfolia dvojici celoročních pneumatik pro lehké náklaďáky, TerrainContact H/T a CrossContact LX25, které rozšířily nabídku společnosti v segmentu dálnice/terén na 84 procent.

TerrainContact H/T je nový produkt pro pick-upy a plnotučná SUV. Tyto pneu doplňují model TerrainContact A/T, uvedený v roce 2016. CrossContact LX25 jsou nástupcem předchozího typu CrossContact LX20.

\"\"Conti představil TerrainContact H/T jako ideální pneumatiku pro ty, kteří si cení tiché a pohodlné jízdy s vysoce kvalitní trakcí za mokra. Pneumatika je vybavena patentovanou technologií Conti TractionPlus pro prodlouženou životnost běhounu a masivní odolnost.

Pneumatika bude vyráběna ve 24 metrických a 10 Light Truck metrických velikostech, které pokrývají průměry ráfků od 16 do 22 palců.

\"\"

Jak už bylo řečeno, CrossContact LX25 nahrazuje CrossContact LX20, která je na trhu už od roku 2011. Nová verze je navržena tak, aby byla tichá, responzivní, snížila spotřebu a je vytvořená v souladu s požadavky dnešních SUV a Crossoverů.

\"\"Conti tvrdí, že životnost běhounu nové gumy je nejlepší ve své třídě a oproti modelu LX20 nabízí vylepšené brzdění za mokra díky technologii EcoPlus.

Conti nabídne pneumatiku ve 40 velikostech, pokrývající 16 až 22 palcový průměr ráfku v rychlostních třídách T až V.

Použité indikátory QuickView vám pomohou odhalit kvalitu vzorku a rovnoměrnost ojetí, a tak případně včas odhalit závady nebo špatné nastavení.

Obě pneumatiky mají v klasifikaci vlastností pneumatik UTQG hodnocení 740 AA.

 

Images: Continental Tire the Americas, LLC