Falken podraží! Od 1. 5. 2022 vzrostou ceny o 9 %

Společnost Falken Tyre Europe zvýší 1. května 2022 ceny celého svého produktového portfolia o devět procent. Falken uvádí, že toto zvýšení odráží globální nárůst nákladů na suroviny, energie a logistiku.

Ředitelství evropské části firmy v Offenbachu nad Mohanem, Německo

Toto zvýšení cen by se mělo dotknout všech zákazníků značky Falken včetně nás, Falken zatám váhá zvyšovst ceny pouze ve Velké Británii, kde značku distribuuje výhradně společnost Micheldever Tyre Services. Stejně jako společnost Falken je MTS vlastněna společností Sumitomo Rubber Industries.

Falken uvádí, že s promítnutím zvyšujících se nákladů otáleli tak dlouho, jak jen to bylo možné a že tato změna je nyní nezbytná, aby bylo zajištěno, že Falken bude i nadále nabízet přesvědčivou kombinaci ceny a výkonu, což považuje značka za svůj standard.

„Jen tak můžeme zajistit, že naše pneumatiky budou i nadále vyráběny z vysoce kvalitních materiálů a podle standardů, které naši zákazníci očekávají,“ říká Markus Bögner, provozní ředitel a prezident společnosti Falken Tyre Europe GmbH. „Díky našemu technologickému výzkumu bude společnost Falken i nadále poskytovat vysokou hodnotu a více než obstojí v prémiovém segmentu.“

Dá se předpokládat, že zákazníci po tomto oznámení nebudou čekat na únor a pokusí nakupovat už nyní. Pokud o japonských Falkenech uvažujete, doporučujeme nakoupit bez větších odkladů.


Images by Falken Tyre Europe GmbH