Koruna pro krále – Pirelli věnovalo Rossimu novou přilbu do další kariéry

Společnost pirelli vytvořila speciální přilbu, která obsahuje přání armády rossiho fanoušků ve chvílích, kdy se italský závodník vrhá na svou novou kariéru na čtyřech kolech.

Fanoušci po celém světě posílali prostřednictvím sociálních médií společnosti Pirelli vzkazy, ve kterých vítali motocyklovou legendu Valentina Rossiho v soutěži GT World Challenge (exkluzivně obouvanou společností Pirelli) a vyjadřovali mu svou bezvýhradnou podporu, lásku k motorsportu a vděčnost za mimořádné emoce, které „Doktor“ v průběhu let vzbuzoval. A nyní v tom pokračuje.

Kampaň společnosti Pirelli byla zahájena v době, kdy Rossi v dubnu debutoval v závodě GT World Challenge v Imole a zapojila do toho celosvětovou komunitu jeho fanoušků.

Během necelých dvou měsíců se na sítích společnosti Pirelli objevily tisíce reakcí, které Rossiho vítaly zpět v závodní kariéře a přály mu hodně štěstí. Padesát nejpamátnějších vzkazů, které přesně vystihují, co Rossi pro lidi znamená, se stalo součástí designu slavnostní přilby, kterou si společnost Pirelli objednala u známého italského designéra Davideho Degli Innocentiho v Riccione.

Přilba Bell byla Rossimu předána tento týden v Misanu, kde se koná šesté kolo seriálu GT World Challenge, který je zároveň druhým podnikem na italské půdě v tomto roce.

Při předávání přilby několikanásobnému motocyklovému šampionovi ředitel motorsportu společnosti Pirelli Mario Isola řekl: „Valentino je součástí motoristického sportu a legendou Pirelli, takže jsme ho chtěli speciálně přivítat v další kapitole jeho kariéry. Okruh GT v Misanu byl přesně tím správným místem, kde ukázat, jakou úctu k němu chovají fanoušci po celém světě.“

Mezi nejvýznamnější vzkazy, které zdobily jeho přilbu, patřily ty, které popisovaly nejen to, co lidé cítí k „Doktorovi“, ale také k motorsportu obecně. Michel například napsal: „Děkuji ti, Valentino, že jsi vnesl do života celé mé rodiny tolik vášně a nadšení pro motoristický sport.“ Jiná fanynka, Steph, popsala jak je každou neděli přilepená do sedačky při sledování Rossiho výkonů. Stanleymu zase otiskli citát „moje dcera tě má tak ráda, že prostřední jméno mého vnuka je Valentino“. A pak je tu Willie, který Rossiho popsal jako „mentora pro některé, ale ikonu a legendu pro všechny“. Nemluvě o Fabiovi, který zdůraznil: „Valentino je náboženství! Vale navždy!“


Images by Pirelli & C. S.p.A.