Kumho má dostupné novinky pro vaše firemní dodávky, od letních, přes celoročky až po zimní

První představenou novinkou je pneumatika Kumho KC53, která už na našem trhu ale chvíli je, ale nyní bude k dispozici ve více rozměrech. Je určena především pro nejnovější generaci užitkových dodávek a byla optimalizována tak, aby měla dlouhou životnost a poskytovala silný výkon na silnici i dálnici.

Vysoce odolná pneumatika KC53 se může pochlubit širokým běhounem a stabilním blokovým dezénem, který zajišťuje vynikající ovladatelnost na suchu, a to i při maximálním zatížení. Široké příčné drážky zajišťují solidní řízení na suchu i mokru, zatímco široké rovné obvodové drážky minimalizují riziko aquaplaningu. Robustní kostra byla implementována lepší trakci a vyšší kilometrový výkon, nízký valivý odpor ocení vaše peněženka a optimální spotřebu paliva.

Pneumatika KC53 je v současné době k dispozici ve zhruba 38 rozměrech s označením H, T, R a Q od 145R13 do 215/60R17, což je nejnovější přírůstek do nabídky.

Druhým představeným kouskem je PorTran 4S CX11.
Prvním novým čistě evropským produktem společnosti Kumho pro rok 2021 byla celoroční pneumatika pro dodávky a lehká užitková vozidla. Vznikla spojením silných stránek tolik oceňovaného celoročního dezénu Solus 4S HA32 pro osobní vozy a stávající zimní specifikace pneumatiky pro dodávky PorTran CW11. Výsledkem je dezén PorTran 4S CX11, který zajišťuje bezpečnou a jistou jízdu a vynikající brzdný výkon po celý rok.

Pneumatika PorTran 4S CX11 se bude zpočátku vyrábět v 15 rozměrech od 15 do 17 palců, které budou vyhovovat nejoblíbenějším dodávkovým a lehkým užitkovým vozidlům provozovaným na evropských silnicích, včetně: Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, Fiat Ducato, Renault Kangoo a Volkswagen Transporter.

A aktuální zimní novinkou je PorTran CW51.
Relativně nový dezén CW51 je zaměřen na zajištění nejlepší trakce a ovladatelnosti lehkých užitkových vozidel na sněhu a náledí. Má 3D lamely v oblasti bočnic pro vynikající ovladatelnost a zesílené bloky běhounu pro lepší stabilitu a je k dispozici v nejméně 18 rozměrech.


Images by Kumho Tyres