Motocyklová ContiTrack NHS ovládla test slicků

Pneumatiky ContiTrack se umístily na prvním místě ve srovnávacím testu závodních slicků pro ambiciózní hobby závodníky v červencovém vydání sportovního motocyklového časopisu „PS“. V osmi testovaných disciplínách se pneumatika z Korbachu umístila pětkrát na špici a dosáhla celkem 183 z 230 možných bodů. Konkurenti obdrželi 180 a 171 bodů.

Na náročné trati GP „Circuit de Barcelona-Catalunya“ ve Španělsku testeři PS hodnotili ovladatelnost, přesnost, stabilitu, přilnavost, chování na limitu, brzdění, zpětnou vazbu a časy na kolo na modelu Honda Fireblade SP.

Závěr testerů: „Nejlepší ovladatelnost a nejvyšší přesnost v rámci slicků určených na okruhy. Díky tomu jezdec na Conti zcela důvěřuje zpětné vazbě zejména co se týče předního kola, což opravdu potěší. Celkově se jedná o skvělou gumu pro hobby závodníky, získává zasloužené vítězství testu ve své skupině.“

Pneumatika ContiTrack je správnou volbou pro amatérské jezdce co si rádi vyjedou na závodní okruh. Různé poměry směsi také zajišťují optimální flexibilitu od standardních supersportů až po upravené superbiky. Ale pozor, tyto závodní slicky nené legální používat mimo okruhy a takříkajíc na ulici.

Images by Continental AG