Nákladní automobily jezdí s pneumatikami Athos

Společnost Hammerling oslavuje miliontou dodávku pneumatiku Athos, určenou pro nákladní vozidla. Kulatá dodávka pocestuje k prodejci na skandinávský poloostrov.  „Deset let po té, co poprvé pneumatika Athos opustila náš sklad, je jednou z nejoblíbenějších značek pro nákladní vozidla v Evropě a oceňovanou značkou po celém světě.“ Říká výkonný ředitel společnosti Hammerling Group Holding Olaf Hoppe.

V roce 2007 byla uskutečněna první dodávka pneumatik Athos. Nové velikosti a rozměry byly přidány v roce 2009. Dnes je nabídka pneumatik Athos rozměrově a profilové kompletní. Stavební stroje, lehké nákladní vozidla, autobusy, přívěsy a další, zde všude můžete vidět pneumatiky Athos. Zákazníci společnosti Hammerling jsou jak výrobci přívěsů (Fliegl, Kogel, Wielton, Ackermann, Krone), tak i 3000 evropských dealerů.

Úspěch pneumatiky Athos se připisuje velmi dobrým vlastnostem užitkové pneumatiky a zkušenostem společnosti. Konkurence schopná kupní cena a životnost pneumatiky více než 200 000 km se sníženou spotřebou jsou další faktory úspěchu. Pneumatika má německou záruku kvality, je vyvíjena podle evropských standardů a má zavedenou servisní síť ve 24 státech v Evropě.

Společnost Hammerling se vývojem pneumatik pro nákladní automobily začala zabývat již konce 90. let. Stávající generální ředitel společnost Ralf Hammerling využil svých kontaktů a znalostí v obchodu s pneumatikami a začal se zabývat vývojem pneumatik i pro vozidla osobní, aby společnost pokryla celý trh s pneumatikami.

Mezi další produkty společnosti Hammerling patří pneumatika s označením HG2340D Three Peak Mountain Snowflake pro zadní nápravu a pneumatika HG2152eco – Athos ecoTrailer, která je ekonomická díky úspoře paliva.

zdroj foto: http://athos-tyre.com/