Nákladní pneu pro různé cesty i dálnici? Zkuste Firestone FD694 stvořenou pro protektory

Nová radiálka pro náklaďáky Firestone FD694 má dlouhou životnost, výkon na mokru i v zimě a odolnost při protektorování.

Nová hnací pneumatika Firestone FD694 pro dálkové a regionální přepravce je vybavena vůbec nejhlubším dezénem běhounu Firestone pro dálniční přepravu, který je navržen pro vynikající kilometrový výkon a rovnoměrné opotřebení.Dezén nové pneumatiky a spolehlivý plášť společně zajišťují vynikající životnost spolu se spolehlivým výkonem v mokrých a zimních podmínkách.

„Flotily dálkové a regionální nákladní přepravy čelí jedinečným výzvám: různorodému počasí, nepředvídatelným různým vozovkám a čím dál většímu tlaku na finančně efektivní a včasné doručení zboží,“ řekl Chris Tavares, výkonný ředitel komerčního marketingu společnosti Bridgestone Americas.

„S pneumatikou FD694 jsme se rozhodli vytvořit pneumatiku, která nabízí řešení těchto problémů pro vozové parky jakékoliv velikosti. Pneumatika FD694 je navržena tak, aby pracovala tvrdě a poskytovala větší odolnost proti opotřebení, větší trvanlivost a lepší trakci za všech podmínek, a to vše s důvěryhodnou značkou Firestone.“

Klíčové vlastnosti FD694:

    • Hluboký a vysoce tuhý dezén s pevnou boční konstrukcí, který nabízí dlouhé a rovnoměrné opotřebení v širokém rozsahu použití.
    • Směs běhounu odolná proti opotřebení navržena tak, aby poskytovala výjimečný kilometrový výkon.
    • Směs pláště a základu navržená tak, aby zlepšila protektorovatelnost tím, že chrání plášť před teplem a zároveň podporuje vynikající kilometrový výkon.
    • Široká bočnice a středové drážky, které pomáhají zajistit pevnou přilnavost na mokrých vozovkách.
    • Spolehlivý plášť optimalizovaný pro boj s nepravidelným opotřebením a vybavený platformami pro odhoz kamenů, které pomáhají chránit před nebezpečím pronikajícím do vrstvy pásu.

Protektory Bandag

Pneu je vytvořena pro spojení s protektory Bandag a tak pomáhá pneumatika Firestone FD694 snižovat provozní náklady a dopady na životní prostředí, čímž maximalizuje provozuschopnost a udržitelnost vozového parku. Pneumatiku FD694 lze také na objednávku doplnit řešeními, jako je služba monitoringu pneumatik Bridgestone Fleet Care, IntelliTire, která poskytuje údaje o monitorování tlaku v pneumatikách, teploty a rychlosti v reálném čase, aby bylo možné odhalit problémy s pneumatikami a předejít jim dříve, než nastanou.

Hnací pneumatika Firestone FD694 je v současné době k dispozici v rozměru 295/75R22,5 a brzy bude k dispozici ve třech dalších rozměrech: 11R22.5, 11R24.5 a 285/75R24.5.

Images by Bridgestone Americas, Inc.