Nejnovější Geolandary od Yokohamy opět získávají prestižní ocenění GOOD DESIGN

Nejnovější kousek z terénní řady Yokohama GEOLANDAR CV G058 byl vyznamenán cenou GOOD DESIGN v kategorii přepravy od The Chicago Athenaeum za rok 2020.

„Je nám opět ctí, že jsme mohli za jednu z našich pneumatik GEOLANDAR získat prestižní ocenění GOOD DESIGN,“ řekl Andrew Briggs, viceprezident pro marketing a správu produktů Yokohama. „V roce 2019 získal náš extrémní terénní kousek GEOLANDAR X-AT a pneu pro výkonná SUV a crossovery GEOLANDAR X-CV dvě ocenění GOOD DESIGN. Získání těchto ocenění je reálným důkazem o správné cestě vývoje našich nových produktů.“

GEOLANDAR CV G058 je určena pro crossovery, menší SUV a minivany. Díky své výjimečné přilnavosti na mokru a v zimě poskytuje dlouhotrvající jistotu. Dodává se v 33 velikostech, od 16 do 20 palců.

The Chicago Athenaeum uděluje ocenění GOOD DESIGN od roku 1950, zvyšuje tak povědomí o současném designu a oceňuje produkty a lídry v oboru v oblasti designu a výroby, kteří se rozhodli využít nové směry a inovace a dokázali prosadit konkurenceschopné produkty na světovém trhu.

 

Images by The Yokohama Rubber Co., Ltd.