Nejširší pneumatiky od GRI

Výrobce pneumatik Global Rubber Industries (GRI) uvedl na trh jednu z nejširších pevných pneumatik. Pneumatika dostala název Globestar WT a k dispozici je v rozměrech od 4,00-4 do 12,00-20.

„Pneumatika je navržena tak, aby si držela vysokou funkčnost a stala se jedinečnou univerzální pevnou pneumatikou.“, uvedl výrobce. O výrobě pneumatiky Globestar WT společnost GRI přesvědčila stále rostoucí poptávka, nejvíce v Asii, po široké a odolné pneumatice. Přírodní kaučuk ze Srí Lanky, ze kterého je vyrobený běhoun pneumatiky, je velmi odolný proti oděru a vyznačuje se dlouhou životností.  Nízké zahřívání, dobré odpružení, vysoká odolnost proti odtrhávání jsou další perfektní vlastnosti pneumatiky Globestar WT.

Globestar WT byla navržena tak, aby splňovala vysoké požadavky trakce na všech typech vozovek a za všech povětrnostních podmínek. K vyšší stabilitě přispívá také design. „Mezery v oku, hloubka háku běhounu, obvodové hřebeny na boku pneumatiky a další speciální vývojové prvky zajišťují vynikající boční vedení a minimální hluk při jízdě.“, uvedla společnost GRI.