Nová BFGoodrich Elite-Force T/A je skvělá, běžně ji ale nekoupíte

Pneumatika BFGoodrich Elite-Force T/A od společnosti Michelin North America je celoroční pneumatika se skvělou odolností a výbornými výsledky v brždění na mokru. Běžně ji ale nekoupíte, je určena pro vozové parky pořádkových a zásahových složek.

Pneumatika Elite-Force je zkonstruována především s ohledem na životnost a odolnost. Test třetí strany ukázal, že pneumatika má delší životnost než odpovídající konkurenční pneumatiky a je také navržena tak, aby byla o 35 % pevnější. K tomu přispívá i nový dezén běhounu navržený s ohledem na větší odolnost.

„Pneumatika BFGoodrich Elite-Force T/A je určena pro mimořádné situace a zvládá je ze jakýchkoli podmínek, od přívalových lijáků až po rozbité štěrkové cesty,“ říká Kim Kegler, ředitel značky BFGoodrich společnosti Michelin. „Vyvinuli jsme pneumatiku BFGoodrich, která dokáže reagovat na jakoukoliv výzvu v těch nejtěžších podmínkách.“

Interní testování také ukázalo, že pneumatika nabízí jedny z nejlepších výkonů při brzdění na mokru. Oproti běžné spotřebitelské pneumatice až o 6,4 metru. To je vlastnost, která je důležitá pro zákazníky, jako je major Jason Ramey z úřadu šerifa okresu Edgefield v Jižní Karolíně. „Ovladatelnost na mokru je pro mě nejdůležitější, zejména ve vysokých rychlostech,“ řekl Ramey.

Pneumatika je opatřena znakem s policejní plackou na bočnici, dispozici je také tradiční bočnice bez policejních znaků. Rozměrová nabídka je přizpůsobena pro současná pořádková vozidla, včetně vozů SUV.

 

Images by BFGoodrich, MNA, Inc.