Nová celoročka pro SUV Hankook Dynapro HPX slibuje tichou jízdu a velký nájezd

Společnost Hankook Tire uvádí na trh novou celoroční pneumatiku pro vozy SUV Dynapro HPX, která se zaměřuje na maximální ovladatelnost a komfortní jízdu.

Hankook Dynapro HPX je nová cestovní celoroční pneumatika určená pro vozy SUV, která je navržena tak, aby poskytovala vytříbenou ovladatelnost, mimořádný komfort a nízkou hlučnost během všech ročních období. Díky vylepšenému kilometrovému výkonu dokáže ujet nejdelší vzdálenost mezi všemi produkty Hankook pro vozy SUV.

Byla použita nová směs, která je vysoce odolná proti opotřebení a vhodná pro celoroční jízdu, a byla rozšířena styčná plocha pneumatiky. Kromě toho nejnovější technologie snižování hluku a optimalizace posloupnosti roztečí pro potlačení určitého frekvenčního spektra hluku pneumatiky umožňují komfort a ticho při jízdě.

U pneumatiky Dynapro HPX je použit rozšířený bočnicový blok s optimalizovanou tuhostí. Jejímu stabilnímu řízení, vynikající přilnavosti a spolehlivému ovládání napomáhá technologie 3D GripKontrol Sipe, která minimalizuje pohyb bloku a zároveň zvyšuje trakci na sněhu. Pneumatika Dynapro HPX, která nabízí stabilitu jak na suché, tak na mokré nebo zasněžené vozovce, se dodává v různých velikostech od průměru ráfku 17 do 22 palců.

Přidáním pneumatik Dynapro HPX se rodina Hankook Dynapro dále vylepšuje, aby mohla snadno uspokojit rozmanité potřeby zákazníků v oblasti pneumatik pro vozy SUV. Rodina pokrývá jak silniční pneumatiky s řadou Dynapro comfort, tak i terénní pneumatiky s řadou Dynapro all-terrain a Dynapro extreme terrain.

Sooil Lee, prezident a generální ředitel společnosti Hankook Tire & Technology, dodává: „Společnost Hankook Tire vynakládá velké úsilí na zajištění výzkumných a vývojových kapacit a inovativních technologií v souladu s pokračujícím růstem trhu SUV. Hankook je odhodlán zaujmout vedoucí postavení na trhu prostřednictvím rozšiřování portfolia OE pro vozy SUV, kde Hankook již vybavuje různé vlajkové modely SUV předních výrobců automobilů, jako jsou Porsche Cayenne, BMW X3 M a X4 M a Audi RS Q8.“

Pneumatika Dynapro HPX byla nejprve uvedena na trh v Koreji a později v průběhu roku bude dostupná celosvětově.

 


Images by Hankook Tire & Technology