Nová motokrosová pneu Maxxis Maxxcross MXMH na tvrdý i sypký terén

Rodinu krosových pneu Maxxis Tyres Maxxcross doplní nyní novinka – zcela nová zadní pneumatika MXMH. Doplní tak řadu terénních pneumatik, ktaerá nyní zahrnuje MXST+ (středně měkký terén), MXSM (písek a bláto) a nyní MXMH (tvrdý a sypký terén).

Pneumatika MXMH je tedy navržena pro jízdu ve středně těžkém a těžkém terénu a pro spojení s přední pneumatikou MX-ST+, což je dokonalá dvojice pro úspěšnou jízdu v tužším terénu. Tato pneumatika použitá s pláštěm Riga Gomme Mousses zajistí ty nejlepší výsledky na trati.

Nová směs běhounu a konstrukce dezénu zajišťuje extrémní předvídatelnost v přímém směru v zónách zrychlení a brzdění spolu s vylepšenou konstrukcí, která poskytuje konzistentní, poddajný pocit při průjezdu zatáčkou, zrychlení a brzdění, což dává závodníkům jistotu, že mohou vjet do každé zatáčky.

Technické informace pneumatiky MHMX:

  • Středové a boční bloky jsou spojeny novou pryžovou směsí, která posiluje boční tuhost a zajišťuje zvýšenou odolnost proti roztržení a spolehlivou stabilitu.
  • Zesílené bočnice podporují poloviční ramenní hroty ve tvaru V, které zajišťují vynikající kontrolu v zatáčce a okamžitou trakci po zapnutí výkonu.
  • Testováno a ověřeno na středně těžkém terénu až po šedý traťový povrch, tzv. Blue Groove

Pneumatika MXMH navazuje na model MXSM a je k dispozici jako zadní v rozměrech 100/90-19 a 110/90-19.

 

Images by Bickers / Maxxis International