Nová řada pneumatik Mitas TERRA FORCE-EX pro enduro a dvousportovní motocykly

Evropský výrobce Mitas, spadající pod Yokohamu, chce dále posílit svou pozici lídra v oblasti pneu pro Enduro a představí zcela nové řady pneumatik TERRA FORCE-EX.

Nová řada navazuje na známé pneu z linie TERRA FORCE, je testovaná závodníky Enduro z hlediska výkonu ve všech typech terénu, je navržena tak, aby poskytovala větší výkon, kontrolu a výdrž i v těch nejextrémnějších podmínkách. TERRA FORCE-EX zahrnuje čtyři různé dezény běhounu a dodává se v různých verzích a velikostech, které jsou popsané níže.

Gustavo Pinto Teixeira, viceprezident divize jednostopých vozidel a speciálních pneumatik společnosti Yokohama TWS, uvádí: „Pneumatiky jsou určeny pro všechna kola: „Uvedení pneumatik Mitas TERRA FORCE-EX znamená posílení naší pozice klíčového hráče a partnera v oblasti endura a duálních sportů. Intenzivně jsme pracovali na modernizaci našeho stávajícího sortimentu, abychom zajistili větší sílu a všestrannost, kterou jezdci potřebují. A těšíme se, že pneumatiky TERRA FORCE-EX dodáme zákazníkům letos na podzim i v dalších letech.“

Nová řada pneumatik TERRA FORCE- EX je speciálně navržena pro motocykly Enduro a duální sporty a je klasifikována jako „street legal“. Dodává se ve čtyřech různých dezénech dostupných v různých verzích a pokrývajících nejoblíbenější velikosti, včetně juniorských.

Kompletní řada Mitas zahrnuje čtyři různé dezény, které vyhoví každému typu terénu:

MITAS TERRA FORCE-EX SM

Navrženo pro všechny typy měkkého až středně těžkého terénu s prvotřídním výkonem, stabilitou a odolností proti opotřebení za mokra i za sucha. K dispozici ve verzích Super (Fast Enduro) se žlutým pruhem a zelené Super Light (Technical Enduro).

MITAS TERRA FORCE-EX MH

Navrženo pro všechny typy středně těžkého až těžkého terénu s prvotřídním výkonem, stabilitou a odolností proti opotřebení za mokra i za sucha. K dispozici ve verzích Super (Fast Enduro) se žlutým pruhem, zelené Super Light (Technical Enduro) a Super Soft (Extreme Enduro) se dvojitým zelený pruhem. Řada zahrnuje také juniorské velikosti.

MITAS TERRA FORCE-EX XT

Plášť vychází z oblíbeného modelu Mitas XT-754 a je určen pro všechny druhy extrémního terénu s prvotřídním výkonem, vynikající trakcí a odolností proti průrazu. K dispozici ve verzích Super (Fast Enduro) žluté a Super Light (Technical Enduro) zelené.

MITAS TERRA FORCE- EX HT

Vychází z oblíbených plášťů Mitas XT-454 a XT-444 a je určen pro všechny typy tvrdého terénu s prvotřídním výkonem, vynikající trakcí a odolností proti průrazu. K dispozici také ve verzi ICE se speciální směsí navrženou tak, aby fungovala i při nejnižších teplotách a byla vhodná pro huštění. Zimní pneu mají bílý pruh.

Nová řada pneumatik Mitas TERRA FORCE-EX bude k dispozici v průběhu roku 2023.

 

Images by Yokohama TWS